BRZA I POUZDANA DOSTAVA


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. BAR doo ima ugovorenu dostavu sa dostavnim službama  GLS, DPD, HP Express. Za naručenu robu vrijednosti do 33,18€ dostava se naplaćuje 4,00€ (HP i DPD) i 6,00€ (GLS).  Ukoliko se radi o iznosu narudžbe iznad 33,18€ dostava DPD-om i HP Express-om je na naš trošak, te kupac plaća samo iznos narudžbe. GLS dostava se naplaćuje dodatnih 2,00€. Nakon što je paket preuzet od strane kurirske službe Kupac će biti obaviješten na e-mail. U e-mailu će biti naveden "Kod paketa" te status istog možete provjeriti na stranici kurirske službe: GLS , DPD, HP Express
Status Vašeg paketa možete provjeriti na poslovnom broju telefona: GLS  - 01 2042 672 ili na [email protected]  / DPD - 01 3430 600 ili na [email protected] /  HP - 072 303 304

Ostali Uvjeti Dostave

- Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
- Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
- Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
- Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

PRIGOVOR NA DOSTAVU

- ako niste zadovoljni sa kvalitetom usluge dostave molim Vas da nam se obratite na e-MAIL ili na tel. 031/650983

DOSTAVA ZA DALJNJU PRODAJU

- Za narudžbe iznad 66,36€ besplatna dostava s dostavnim službama DPD i HP Expres. 

- Za narudžbe iznad 66,36€ GLS se naplaćuje 1,60€ (bez PDV-a)

- Za narudžbe manje pd 66,36€ DPD i HP Express se naplaćuju 3,20€ (bez PDV-a), a GLS 4,80€ (bez PDV-a)