BRZA I POUZDANA DOSTAVA


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. BAR doo ima ugovorenu dostavu sa dostavnim službam  GLS. Za naručenu robu vrijednosti do 250,00kn dostava se naplaćuje 30.00kn.  Ukoliko se radi o iznosu narudžbe iznad 250,00 kn dostava je na naš trošak, te kupac plaća samo iznos narudžbe. Nakon što je paket preuzet od strane kurirske službe Kupac će biti obaviješten na e-mail. U e-mailu će biti naveden "Kod paketa" te status istog možete provjeriti na stranici kurirske službe: GLS 
Status Vašeg paketa možete provjeriti na poslovnom broju telefona: GLS  01 2042 672 ili na [email protected]  

Pratite paket na ovom linku - PRATI PAKET

Ostali Uvjeti Dostave

- Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
- Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
- Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
- Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

PRIGOVOR NA DOSTAVU

- ako niste zadovoljni sa kvalitetom usluge dostave molim Vas da nam se obratite na e-MAIL ili na tel. 031/650983

DOSTAVA ZA DALJNJU PRODAJU

- Za narudžbe iznad 500.00kn besplatna dostava. Za narudžbe do 500.00kn naplaćujemo dostavu 24,00kn (bez PDV-a)