O NAMA


BAR doo je nasljednik obrta REFILL-BAR, svih brandova i distribucija u vlasništvu REFILL-BAR-a

REFILL-BAR je obiteljski obrt prisutan na tržištu od 2003 godine te se od tada trudimo biti među vodećima u Hrvatskoj kada je u pitanju potrošni materijal za pisače.
Oduvijek su nam na prvom mjestu naši vjerni kupci, a jednako cijenimo sve naše kupce od maloprodajnih do veleprodajnih. Garantiramo Vam izvrsnu kvalitetu naših proizvoda,
dostavu u najkraćem mogućem vremenu, širok asortiman proizvoda uz povoljne cijene.
Usko smo specijalizirani za potrošni materijal za pisače (tinte, toneri, papir, riboni…) što nam omogućava profesionalnost u našem poslu te nam to pruža veliku konkurentsku prednost.

Naši ciljevi

Naš cilj je prvenstveno ponuditi kvalitetne proizvode koji su potrebni svakoj osobi, kućanstvu, obrtu, tvrtkama, daljnjoj prodaji i distribuciji po povoljnim cijenama.
Kontinuirano pratimo razvoj tržišta pisača i potrošnog materijala za pisače te u skladu s time ulažemo maksimalne napore u ponudu novih proizvoda, često puta i po prvi u Hrvatskoj.
Razvili smo vlastitu robnu marku koja je već uvelike prepoznata po kvaliteti i pouzdanosti na tržištu zamjenskog potrošnog materijal za pisače, a jedan od ciljeva nam je i razvijanje robne marke povećanjem asortimana proizvoda.

Misija

Naša misija je zadovoljstvo naših kupaca kojima pružamo profesionalnu uslugu kako bi zadovoljili njihove potrebe, s naglaskom na kvalitetu proizvoda, asortiman, cijenu, načine plaćanja te još mnogo pogodnosti.

Vizija

Postati jedan od vodećih veleprodajnih distributera širokog asortimana potrošnog materijala za pisače pritom ne zanemarujući naše vjerne maloprodajne kupce.
Naša očekivanja su utemeljena na dosadašnjem iskustvu u kojem su nam kupci uvijek bili na prvom mjestu te nam oni zauzvrat konstantno ukazuju povjerenje na što smo im izuzetno zahvalni.


Naše prednosti:

- Profesionalan pristup svakom kupcu od onih koji kupuju jedan proizvod do veleprodajnih kupaca
- Profesionalan pristup našim dobavljačima čime osiguravamo kontinuiranu ponudu širokog asortimana proizvoda
- Povoljne cijene kako bi izašli u susret našim kupcima i u ovo vrijeme smanjene ekonomske moći, kako naših maloprodajnih kupaca tako i naših velikih poslovnih partnera
- Posvećujemo jednaku pažnju svakom našem kupcu. I onima koji kontinuirano kupuju naše proizvode i onima koji to tek žele postati. Ulažemo velike napore u razvijanje korektnog odnosa prema našim kupcima odgovarajući na svaki upit telefonom, e-mail-om, fax-om, poštom u najkraćem mogućem vremenu
- WEB-SHOP u koji ulažemo velike napore u razvijanje, a čije su prednosti:

- Brzina
- Jednostavnost pronalaska potrebnih proizvoda
- Sigurnost kupovine
- Ažurnost informacija
- Jednostavnost registracije i kupnje
- Moderan dizajn

Ukratko, mi smo tu radi vas, a vi ste tu da prepoznate našu kvalitetu, te vam se zato unaprijed zahvaljujemo.